Popjunkien

I like you

En sak som jag gillar så mycket med min blogg och framför allt er kära readers är att jag kan komma på mig själv med att mysa över särskilda inlägg och kommentarer även i vanliga livet. Senaste exemplet inträffade idag – min man pratar om inspelningen av ett Kobra-avsnitt och jag fnissar åt den här kommentaren om Kristofer Lundström. Hovreporter ha ha! Så ett allmänt tips i dessa tider av oregelbundna uppdateringar från mig – använd sökrutan här till vänster och leta upp gamla pärlor.

Sen har jag en liten Lassie innan jag stupar i säng med Att:ention. En dag såg jag Linda Skugge utanför Konsum vid mitt jobb. Jag minns att jag tänkte att hon såg så fräsch ut, verkligen snyggt med det där ljusbruna håret i stället för svart. Hon var klädd i något rosa och vinkade glatt hejdå till någon. Sen gick jag och toppade min P3-frisyr. Min frisör berättade att hon precis kommit tillbaka från att ha sminkat (ev. stylat) Linda Skugge och Peter Jidhe till omslaget av ett kommande nummer av Att:ention. Samma dag som jag sett henne och… ja, ni fattar.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till I like you

  1. Hanna skriver:

    Håller med. Det är helt sjukt vad det är kärlek att blogga. Jag är helt chockad varje dag jag kollar statistiken. Och lycklig förstås.

Kommentera