Popjunkien

Här är jag!

För andra året i rad var jag nyligen nominerad till Cision Influencer Award – ett pris som uppmärksammar de PR-konsulter som har haft mest digitalt inflytande under året. Är så klart jätteglad och stolt!

Och när jag såg att nomineringstexten länkade hit till bloggen skämdes jag för att det var så länge sedan jag uppdaterade här. Vad är det för en influencer som inte hinner blogga på ett halvår?

Svar: en som är dedikerad sitt jobb och sin familj. Jag har så fullt upp att jobba med populärkultur att jag inte har tid att skriva om den i några längre inlägg. Samma sak med träningen: jag hinner knappt köra veckans träningspass (Wörkout hos Pischa), än mindre dokumentera dem. Och blogga om mina barn är inget kul (för er, hehe) och att bara skriva om renoveringen av lägenheten blir för enkelspårigt.

Så tack och lov för Instagram! Det är min mest frekventa kanal just nu och där jag med bara korta inlägg kan fånga lika delar vardag och jobb. Lite som Popjunkien.se alltid varit. Som när jag reser med jobbet, alla projekten i lägenheten, lite av träningen och rätt mycket av mina dagens outfit. Osv.

Följ mig gärna och tipsa om dig själv eller någon annan härlig instagrammare här i kommentarsfältet!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera