Popjunkien

Nu kommer Filter

Jag kan inte riktigt förklara varför Filter-peppen är så stor. Men det är den. Antar att det har att göra med att jag inte har haft någon favorittidning på länge, behöver det känner jag, och hoppas att detta kan vara den.

Läser om premiärnumret i Dagens media och längtar till lanseringsfesten på torsdag. Jag har ett par nya högklackade skor som jag kanske måste premiärgå där och då, dagen till ära.

Filter är ett jättefint ord förresten, apropå de engelska ord vi pratade om häromdagen. Svenska ord är jag sämre att samla på tyvärr. Tänker absolut inte utse ”sommaräng” eller ”körsbärsblom” eller något annat krystat.

På svenska gillar jag ord med stuns, typ XXX (här tänker jag infoga något när jag kommer på ett)

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Nu kommer Filter

 1. m skriver:

  Jag är också helt sjukt peppad! Har faktiskt funderat på om det är normalt att längta efter en tidning man aldrig sett, men vi säger att det är det. Förväntningarna är skyhöga.

  Vi ses kanske på torsdag då. Jag säger hej om jag känner igen dig.

 2. Uncuts, eller möjligvis Mojos, recensionsavdelning är döpt till ”filter” och jag tyckte redan då när jag läste blaskan regelbundet att det vore bra titel på en popkulturell tidskrift. Så om jag bara haft lite kunnande och jävlar anamma, hade det funnits en tidning med den titeln på den svenska marknaden för länge sen. Med betoning på funnits, för ärligt talat, hur stor chans skulle den tidning jag hade velat göra ha på den svenska marknaden?

  Jag är också lite pepp på Filter utan att riktigt veta varför. Acceptabelt pris. Jag ser fram emot att få testa.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  M: do it! Ser fram emot det.

  Fredrik: skön självinsikt :) men mycket bra tidningsidé uppenbarligen

 4. micke skriver:

  finns redan en amerikansk tidskrift med namnet filter men jag tror inte de kommer att konkurrera
  hoppas nya blaskan dimper ner imorgon

Kommentera