Popjunkien

Occupied by Hellström Family

Min spanare i spenaten mejlar följande observation. Direkt från ett x2000.

”Ett halvfullt tåg genom Sverige från Göteborg till Stockholm. I vagn 1 (förstaklass) har Håkan Hellström med familj ockuperat en egen kupé. Håkan ser uttråkad ut och lyssnar på musik. Självklart har han sin randiga tröja på sig (vad kallas modellen för?). Fru Hellström (eller är det flickvän) sitter mittemot och varvar ammandet av lilla barnet med stickning. Kan det vara en ny toppluva till Håkan? Hursomhelst verkar de jäkligt uttråkade av att åka tåg…”

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Occupied by Hellström Family

 1. l skriver:

  Ah, då kan jag skvallra att detta sker pga av att nu ska hela familjen Hellström flytta till gbg :)

 2. lisa skriver:

  haha. vad roligt :) jag känner mig lite störd som frågar, men vet du när det var exakt som de åkte tåg från gbg till sthlm? jag har nämligen fått för mig att jag såg lilla familjen på centralen i gbg för nån vecka sen.

 3. Reblo skriver:

  lisa: det var exakt när inlägget skrevs. Den 22 feb på kvällen.

 4. lisa skriver:

  ah, men då måste det ju varit dem jag såg! jag var typ 90% säker men tvivlade ändå. vad coolt!

 5. CAROLINE skriver:

  Håkan är kung.

Kommentera